The Basic Principles Of نیلینگ
The Basic Principles Of نیلینگ
Blog Article
این نوارها را پیش از اجرای پوشش موقت، در زیر آنها قرار میدهند.
در زمینه سازههای مناطق شهری، این متد مدرن جهت مقاومسازی و حفاظت از گودها و ساختمانهای نزدیک آن، ایستگاههای زیرزمینی مترو و حتی در پایدارسازی کولههای مجاور پلها در زمینهای سست و ریزشی استفاده میشود.
پس از نصب میلگردهای نیلینگ ، یک دیواره سطحی کم ضخامت که معمولاً شامل شاتکریت همراه با یک لایه تسلیح سبک فولادی به صورت شبکه های از میلگرد می باشد، سطح دیواره شیروانی یا گود را می پوشاند. هدف از اجرای این دیواره جلوگیری از فرسایش سطحی خاک، ایجاد سطح تمام شده مناسب تر برای ساخت و سازهای احتمالی بعدی می باشد.
اساس کار سيستم نیلینگ بر مبناي انتقال بار کششي از داخل ميخ به خاک از طريق تنش برشي سطح مشترک آنها مي باشد. با ميخکوبي خاک مي توان ديوارهاي حائل مسلح را بدون برداشتن خاک پشت ديوار احداث نمود. ديوار حائل مسلح به صورت درجا و مرحله اي از بالا به پايين ايجاد مي گردد. اين روش در ساخت ديوارهاي حائل موقت و همچنين تقويت سازه هاي موجود قابل کاربرد است.
مقاله بسیار خوب و کاربردی بود. فقط سوالم اینکه آیا نیلینگ ??? ??? به تنهایی برای پایدارسازی گود کافیه؟ پاسخ
آیا میدانید مهار متقابل یا استرات چیست ؟ آیا با مزایا و معایب سازه نگهبان مهار متقابل آشنا هستید؟!
استفاده از روش میخکوبی در مکانهایی با جریان آب فراوان ممکن است به دلیل ناکارآمدی در این شرایط، انتظار موردنیاز را فراهم نکند.
ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ میگردد.
تقلیل ضرایب اطمینان: بدون ابزاربندی و اندازه گیری های لازم، انتخاب پارامترهای طراحی بر اساس فرضیاتی صورت می گیرد که این فرضیات محافظه کارانه بوده و در نتیجه ضرایب اطمینان طرح و هزینه ها بالا خواهد بود.
در سیستم میخ گذاری، خاکبرداری مرحله به مرحله صورت میگیرد و پس از پایان خاکبرداری در هر مرحله، میخ گذاری در آن تراز صورت میگیرد.
لازم است که برای قرار گرفتن میخ در وسط و مرکز سوراخ از اسپیسرهای پلاستیکی در فاصلههای حداکثر ۳-۲ متر و ۰.۵ متری دو انتها روی میخها استفاده شود.
این روش دائمی نبوده و در گذر زمان آبهای سطحی به آن نفوذ می کنند.
چنانچه وضعیت خاک به لحاظ استحکام مناسب بوده و شرایط آب زیر سطحی نیز مساعد باشد می توان اجرای دیوار را نیز به صورت مرحله به مرحله همزمان با اجرای طبقات از بالا به پایین انجام داد.
در صورت برخورد گمانههای حفاری شده به مانع، با یک تغییر شیب کوچک، به راحتی مشکل برطرف میشود